Help het Goois Natuurreservaat

20 mei 2022 | nieuws

Beste Moekes, het is al weer 10 jaar dat we op onze fietsen kunnen genieten van al het moois dat onze woonplaatsen te bieden hebben. Zo fietsen we dus ook al 10 jaar af en aan over de heide, door de bossen, over de heuvels en door de struiken van…het Goois Natuurreservaat!

Het Goois Natuurreservaat (GNR) is zelf al weer 90 jaar geleden mede opgericht door de erfgooiers , onze voorgangers!

Het GNR kan inmiddels iedere financiële steun gebruiken, nadat onlangs de Gemeente Amsterdam en de provincie Noord-Holland zijn afgevallen als financiele mede-ondersteuners.

Vandaar dat we tijdens het Lustrumfeest op 2 juli een loterij organiseren waarvan we de opbrengst doneren aan het GNR. Zoals het er nu uitziet gaan we financieel meewerken aan het renoveren van een uitkijkheuvel (over het Gooimeer) waar we zelf vaak een groepsfoto maken op de MTB.

Verder houden we het dan ook een beetje mogelijk dat het GNR afziet van betonnen fietspaden in de bossen en kiest voor semi-verhard, wat dan weer meer kosten met zich mee brengt en voor ons prettiger fietst.

Vraag aan allen!
Heb jij of jouw bedrijf nog een mooie prijs beschikbaar voor de loterij zodat we nog meer loten kunnen verkopen voor GNR? Zo hebben we al een Porsche Advanced Driver training (inclusief Porsche), een beauty behandeling, een aantal uren Personal Trainer, smoothy blenders en een hotelovernachting.

Bel of mail Leonard van Thuijl

06-30238801 of leonard@vanthuijl.nl